Een nieuwe site

By eduard | april, 2, 2011 | 0 comments

Een nieuwe maand, een nieuwe site. Met deze site wil ik een kijkje geven in de dingen die ik zoal op fotografie gebied allemaal doe. Momenteel is het 1 en ander nog in opbouw, maar ik hoop de komende dagen toch een heel eind te komen en al wat mooie dingen te kunnen plaatsen. Het lastigste is natuurlijk het zoeken naar foto’s, welke wel en welke niet op de site plaatsen? Welke berichtjes plaatsen en welke niet? Dat soort dingen dus.
Met mijn eerdere site probeerde ik ook een soort wiki op gebied van fotografie op te zetten. De praktijk heeft uitgewezen dat me dat teveel tijd kost. Nu zal ik me beperken tot wat mooie foto’s (althans dat vind ik), en tot wat basis tips. Verder zal ik het wel zien.
Hopelijk kan je de inhoud van de site waarderen, als je wat opvalt of tips hebt hou ik me aanbevolen!

Leave a Reply

Post Comment