Flickr: 1Tb aan opslag!

By eduard | mei, 23, 2013 | 0 comments

Flickr

Je leest het goed, sinds deze week krijg je bij Flickr 1Tb aan opslag gratis! gratis! gratis! (je leest het dus goed). Het wachten is denk ik op een reactie van Google, Facebook en andere foto-deel-services. Hoewel ik denk dat sommige nu ‘oneindige’ opslag hebben. Flickr (van Yahoo!) heeft het roer omgegooid. Voorheen moet je betalen om van de krappe grenzen af te komen (en van de reclame’s). Als je een paar euro betaalde dan kreeg je een PRO account. Deze zijn nu vervallen. Je kan nu 50 dollar betalen om van de reclame af te komen en als je 500 dollar op tafel legt krijg je 2Tb opslag. Full resolutie delen is eenvoudig te doen nu en 1Tb lijkt me anno 2013 wel voldoende voor foto’s en video’s. (over 10 jaar lachen we hierom).

Leave a Reply

Post Comment