Gespot: de Tureluur

By eduard | juni, 3, 2013 | 0 comments

De vakantietijd komt er weer aan en ik besef dat ik een groot deel van de winter mijn spiegelreflex niet heb gebruikt. In de zomerperiode (als het langer licht is en de vakantie in aantocht is) gebruik ik mijn camera nu eenmaal meer. Doordat de kwaliteit van de smartphone’s (in mijn geval een iPhone) dusdanig is toegenomen is de  noodzaak er niet echt om overal je spiegelreflex mee naar toe te nemen. Maar vandaag is het lekker weer en de temperatuur begint eindelijk wat aangenamer te worden. Dus heb ik mijn toestel erbij gepakt, de accu’s opgeladen en op de fiets richting de polder gereden. Hier in de buurt van Alkmaar hoef je niet lang te fietsen voor een mooi stukje natuur. Als je dan bezig bent met je camera kom ik tot het besef dat een smartphone echt niet in de buurt komt van mijn doorsnee spiegelreflex. Dus: vaker meenemen!

Onderweg werd ik door een stelletje Tureluurs ‘aangevallen’, gelukkig nam deze even de tijd om te rusten 😉

Tureluur

Leave a Reply

Post Comment